tiistai 8. elokuuta 2017

Atomic Blonde (GER/SWE/USA 2017, David Leitch)

Stormtrooper in stilettos. Theron ja pari ystävää.
An undercover MI6 agent is sent to Berlin during the Cold War to investigate the murder of a fellow agent and recover a missing list of double agents. (imdb)

+ Charlize Theron & Stoli jäillä.
+ Charlize Theron nekkid ice bath.
+ Näpsäkästi ohjattu, toimintakohtauksia ei ole pilattu silpuksi leikkaamalla ja heilukameroilla. Myllytyksistä saa hyvin selvää. Porrastaistelu on alan instaklassikko. Mental note: tutustu ohjaaja Leitchin muihinkin toimintaleffoihin.
+ Semi-ironinen kasarisoundtrack.
+ Supporting cast: britit ja yksi jenkki pistävät parastaan. Aina hyvä Toby Jones (jolla ei nyt kyllä ole valitettavasti paljon tekemistä), huimasti hoikistunut John Goodman (ei ikinä petä), Eddie Marsan ja permanentilla rape-smilellaan (Jude Law'ko opettanut?) varustettu James McAvoy.

Theron heiluttaa pamppua tasapuolisesti niin idässä kuin lännessäkin.

+ Ihanaa punaista tarjoillaan niin että Kellopelin Alexkin olisi tyytyväinen. Ei mitään pliisua pg-13 kutittelua, vaan rohkeasti piikkikorkoa kurkkuun, avainta posken läpi, luotia jokaiseen ruumiinosaaan ja puoli Berliiniä munapotkuilla eunukeiksi.
+ Ihanan rivo. Olikin ikävä cocksuckereja ja fuckia sen viidessäkymmenessä muodossaan.
+ Charlize Theron, puolueettomasti sanoen kaunein ihminen maailmassa ja erinomainen näyttelijä. Tuskin olisi kiinnostuskynnys ylittynytkään muuten. Tämä on ollut hänen lemppariprojektejaan ja sen tuntee. Ihan tämmöistä Theronia ei ole ennen nähty. Jos James Bond tekee joskus Dr. Who't, niin look no further
+ Matt Damon oli melkein itku silmässä kun piti ruveta taas vääntämään nelikymppisenä Bourneja, niin vaikeaa fyysisesti nyyh nyyh. Theron revittelee aika huolettomasti suhteessa saman ikäisenä. Muijan fyysisyys hämmästyttää muttei yllätä.

Theron ja pari tulevaa eunukkia.

- Juoni perustylsää bondeilua.
- Puoli tuntia valeloppuja.
- Se saatanan ärsyttävä Tom Cruise-leffan traileri joka tuntuu pyörivän joka hemmetin leffan alussa Bio Rexissä. Pätkä Cruise joutuisi näyttelemään seisoen pöydän päällä jos olisi ikinä Charlize Theronin kanssa samassa leffassa.

Arvosana: 7/10

Vuoden paras tähän mennessä: Saatanan Kanit (9/10)
Vuoden huonoin tähän mennessä: I am Heath Ledger (4/10)


IMDB
Traileri
Bonus: leffan soundtrackin playlist (Spotify)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti